BOLIG+ er et ambitiøst initiativ med fokus på realisering af sunde, fleksible og energioptimerede boliger af høj arkitektonisk kvalitet.

På denne side kan du følge med i BOLIG+ processen og blive opdateret på projektets nyeste erfaringer.

Sådan bruges hjemmesiden

Denne hjemmeside BOLIGplus.org indeholder den løbende afrapportering af BOLIG+. I skrivende stund afsluttes selve BOLIG+ projektet efter opførelsen af BOLIG+ huset og indflytningen på Søborg Hovedgade.

Alle artikler frem til denne afslutning i april 2016 kan findes samlet her.

Men mere kan komme til, da det forventes, at også resultaterne fra de efterfølgende målinger og adfærdsanalyser vil blive lagt på hjemmesiden.

Alle artikler på dette site er skrevet af deltagerne i BOLIG+ processen. Du kan finde en beskrivelse af forfatterne her.

BOLIG+ hjemmeside i tre lag:

  • Proces-søjlen: I venstre søjle kan alle artikler med klik findes en efter en i kronologisk rækkefølge
  • Dogme-rækken: I denne vandrette række kan man ved klik på et af de 7 dogmer finde alle artikler, som har særlig relevans for det pågældende dogme. Disse artikler optræder i samme kronologiske rækkefølge
  • Fakta-rækken: Den øverste række indeholder en række oplysninger om BOLIG+ gruppen, om forfatterne til artiklerne, om de prækvalificerede teams, om vinderprojektgruppen, links til relevante dokumenter m.v.

 

Søren Dyck-Madsen, marts 2016